Cécile: "Jag var mindre svullen redan första veckan, särskilt kring magen!"

Cécile, 27, arbetar som telefonrådgivare och på fritiden älskar hon om att spela tv-spel. 

“Jag började ogilla bland annat min mage.”

“Jag brukade älska min kropp men under åren har den förändrats. När jag gick upp i vikt började jag ogilla bland annat min mage”, Cécile berättar. “Innan denna kris brukade jag gå till gymmet varje dag. Fler anledningar tillkom och jag slutade upp helt och sedan dess har jag mist muskelmassan jag hade utvecklat. Jag gillar inte alls förändringen som skett.

Cécile gick ner 3,5kg på 6 veckor!

Hon förklarar att innan hon upptäckt SlimJOY var hon aldrig framgångsrik i sina försök att gå ner i vikt. Hon berättar också att hon älskade att använda produkterna från SlimJOY's sortiment, även om hon till en början var lite tveksam. "I början när jag såg alla olika produkter var jag tveksam till att de skulle fungera, men jag testade och det blev till slut en del av min rution. De går så snabbt och enkelt att förbereda!" 

Hennes favorit är FatBurn EXTREME.

“Produkterna var supergoda, men min favorit är FatBurn EXTREME! Jag ser verkligen fram emot att dricka den!”

Cécile märkte de första förändringarna redan efter första veckan.

Redan efter den första veckan var min kropp mindre svullen, särskilt kring magen där jag hade samlat på mig överflödig vätska. Jag var även mindre uppblåst och kände ett lägre behov av att äta snacks & mellanmål."

“Alla omkring mig såg att min kropp förändrats.”

Cécile berättar att  de omrking henne märkte hennes förändringar, både i utseende och humör. ”Alla omkring mig såg att min kropp förändrats och att jag fått mer självsäkerhet. jag berättade för alla om SlimJOY's produkter som överaskat mig så positivt!"

"Jag skulle rekommendera SlimJOY till alla som vill ha en förändring. SlimJOY kan hjälpa till att återställa ens självförtroende!"

[MEGAPACK] SlimJOY Viktresa & Teduo + GRATIS GÅVOR!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-78%
Specialpris 749,00 kr Ordinarie pris 3 438,00 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-65%
Specialpris 399,00 kr Ordinarie pris 1 146,00 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-70%
Specialpris 799,00 kr Ordinarie pris 2 648,00 kr
Visa produkt