Cécile: "Jag var mindre svullen redan första veckan, särskilt kring magen!"

"Jag brukade älska min kropp men under åren har den förändrats. När jag gick upp i vikt började jag ogilla bland annat min mage."

Hur är påskyndande av dränering den enklaste vägen till viktnedång?

Har du tränat ett tag och ändå rör sig inte vikten ur fläcken? Känner du dig uppblåst eller svullen? Det beror antagligen på att din kropp håller på f …

Manuela: “Jag gick ner 24 kg på 3 månader!”*

"Jag heter Manuela och är 20 år gammal. jag arbetar som kosmotelog vilket har hjälpt mig under min viktnedgångsresa eftersom jag har en bakgrund inom näring och cellulitbekämpning. Ändock var det här mitt första försök till att själv gå ner i vikt."

Irma är ytterligare ett bevis på att drömmar kan gå i uppfyllelse!

Människor från hela världen pratar om SlimJOY's Startpaket, som innehåller allt som krävs för att gå ner i vikt och bibehålla en hälsosam vikt. Bland de många nöjda användarna finns Irma, som hade svårt att komma tillbaka i form efter graviditeten. Vi pr

Alexandru gick från 78 kg till 74 kg på 4 veckor!*

Alexandru, trots ett stort sportintresse och dagliga gymbesök hade han svårt med dieten; han kunde gå ner i vikt ganska snabbt men utan en balanserad måltidsplan ackumulerade Alexandru mer fett än han kände sig bekväm med.

4 skäl till att inkludera MCT i din dagliga rutin

Många vill gå ner några kilo men fortfarande känna sig mätta efter en måltid och ha energi kvar till dagen... Ä …

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-65%
Specialpris 399,00 kr Ordinarie pris 1 146,00 kr
Visa produkt