image

Riccardo: "Jag skäms inte över att visa upp mig längre!"

Det gör oss så glada att kunna dela ännu en berättelse om framgång... Den här gången handlar det om Riccardo, en av våra lojala kunder som valt att dela med sig till oss av sina erfarenheter om hur det gick till att gå ner i vikt, återfå ett glatt humör o

Läs mer
image

Cécile: "Jag var mindre svullen redan första veckan, särskilt kring magen!"

"Jag brukade älska min kropp men under åren har den förändrats. När jag gick upp i vikt började jag ogilla bland annat min mage."

Läs mer
image

Beatriz gick ner 7 kg* på bara 3 veckor med Slimmium's Startpaket!

Beatriz är 36 år, hemmafru och studerande. Sen pandemins start har hon gått upp i vikt och kämpat utan framgång med att försöka bli av med dessa överflödiga kilon. Men tack vare internet hittade hon vårt bästsäljande 30 dagars Startpaket som äntligen gav

Läs mer
image

Romane: "Jag kände mig bättre efter bara en vecka!"

Romane hade under en längre tid haft problem med sin självkänsla och närhelst hon lyckades gå ner ett kilo gick hon strax därefter upp i vikt igen. Slimmium's produkter överraskade henne positivt!

Läs mer
image

Alexandru gick från 78 kg till 74 kg på 4 veckor!*

Alexandru, trots ett stort sportintresse och dagliga gymbesök hade han svårt med dieten; han kunde gå ner i vikt ganska snabbt men utan en balanserad måltidsplan ackumulerade Alexandru mer fett än han kände sig bekväm med.

Läs mer
image

Mojca: "Nu känner jag mig äntligen lättare!"

Mojca, 38, märkte hur kroppen förändrades när hon bytte till ett stillasittande jobb. Hon bestämde sig för att ta hjälp på naturlig väg och fastnade för produkten WaterOut EXTREME.

Läs mer