Hur är påskyndande av dränering den enklaste vägen till viktnedång?

Har du tränat ett tag och ändå rör sig inte vikten ur fläcken? Känner du dig uppblåst eller svullen? Det beror antagligen på att din kropp håller på för mycket vätska. Det överskott av vätska i kroppen som hindrar dig från att gå ner i vikt och nå resultat kallas för vattenvikt.

Vad är vattenvikt?

Vatten utgör 60%* av din kroppsvikt och det är en av de första sakerna du tappar. Vattenvikt betyder att vätska samlas i dina vävnader och får dem att svälla. Förvarat vatten lagras vanligtvis över hela kroppen, i vävnaden eller mellan blodkärlen och tenderar att samlas runt fingrar, tår och vrister.

*[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt med en varierad kost och en hälsosam livsstil.]

Hur vet du att kroppen håller på mycket vätska? Ett av de viktigaste symtomen på vätskeöverskott är alltid uppblåsthet och svullnad. Generellt behåller din kropp mycket vätska om:
 • du kan inte gå ner i vikt oavsett hur mycket du än försöker,
 • du känner dig uppblåst och svullen,
 • ditt ansikte ser puffigt ut.

Vad orsakar vätskeöverskott?

Dehydrering: om du inte dricker tillräckligt kan din salt till vätske-balans bli ojämn och kroppen kommer att samla på extra vätska tills balansen har återställts.
Salt och kolhydrater: för mycket salt i din kost kan bidra till vattenhållning. Natrium binds med vatten och håller det kvar i kroppen. Kolhydrater kan också påverka vätskeansamlingen.
Menstruation: innan menstruationen behåller kroppen vätska eftersom hormonerna skiftar. Vätskeretention under menstruationen kan göra att brösten känns ömma och vissa kvinnor får problem med uppblåsthet.
Stillasittande arbete: att sitta under långa perioder när du arbetar kan orsaka vätskeansamlingar
Stress: när du är under stress producerar din kropp det stresshormon som kallas kortisol. Kortisol är involverat i att hålla blodsockernivåerna stabila, balansera ämnesomsättningen och minska inflammation.
Sköldkörtelproblem: personer med låga nivåer av sköldkörtelhormoner (hypotyreos) kan utveckla vätskeansamling, vanligtvis i form av svullnad runt ögonen.

Visste du att att bli av med överflödig kroppsvätska är det enklaste sättet att gå ner i vikt?

Vätskeöverskott är relativt enkelt att bli av med. Om du brukar mer energi än du konsumerar genom mat och dryck, kommer de första kilona som finner av bestå av vätskan. Det tar bara några dagars bantning innan glykogenet används, så den första delen av viktminskningen kan vara riktigt dramatisk. Att bli av med all vätska kan göra att du blir av med flera centimeter i omfång.
Det bästa sättet att förhindra vätskeansamling och förlora några extra kilon som håller dig från den perfekta kroppen följer dessa steg:
 • Undvik salt mat
 • Drick mer vatten
 • Begränsa intaget te, kaffe och alkohol, som alla kan vara uttorkande
 • Regelbunden träning: fysisk aktivitet är nyckeln till att bli av med vätskeöverskott
 • Ät hydrerande mat
 • För ett annat helt naturligt sätt att tappa vattenvikt kan du försöka använda växtrakt.

Är det möjligt att gå ner i vikt på ett naturligt sätt?

Kämpar du med vätskeöverskott och kan ändå inte bli av med det det oavsett hur hårt du försöker? Testa växtextrakt. De kan vara riktigt effektiva och är helt säkra att använda. Växtekstrakter som hjälper till med accelererad dränering är fikonkaktus, Smilaxrot, kronärtskocka, java-te, vindruva, persilja och hibiskus.

är en växt som växer över hela världen i frostfria, torra områden men härstammar från Mexiko. Bladen på denna växt är rika på vattenlösliga fibrer, mineraler, vitaminer och polyfenoler. I studier har de visat sig ha anti-diabetiska egenskaper, extraktet har också kolesterolsänkande och anti-fett egenskaper. Människor som konsumerade extraktet av fikonkaktus fick en betydande ökning i urinvolymer, vilket indikerar diuretiska effekter som hjälper till med snabbare dränering.

forskning visar att Smilax kan bidra till att förbättra detox genom att binda till "endotoxiner" i mag-tarmkanalen, som är kemikalier lagrade i celler som släpps ut i blodomloppet och bidrar till problem som leversjukdom, psoriasis, feber och inflammatoriska processer. Smilax-extrakt har också diuretiska effekter.

kronärtskockextrakt innehåller cinnarin, ett ämne som stimulerar utsöndring av galla. På detta sätt gynnar det nedsmältningen av fetter och förhindrar att vätskor kvarhålls med en urindrivande effekt.

ett diuretikum, tillsatsen av denna ört till viktminskningsprodukter, eller konsumtionen av Java-Te, hjälper dig att bli av med överskott av vätska.

att konsumera hibiskus-extrakt dagligen är ett bra sätt att underlätta viktminskning eftersom denna växt innehåller antocyaniner, fenolföreningar och flavonoider som kan hjälpa till att reglera generna som är involverade i lipidmetabolismen, vilket underlättar eliminering av fett.

är rik på klorofyll, vilket förbättrar detox och stödjer viktminskning. Enzymerna i persilja bryter ner maten och släpper näringsämnen från de proteiner, fetter och kolhydrater du konsumerar, vilket förbättrar matsmältningen och spelar en viktig roll vid viktnedgång. Persilja hjälper till att minska vätskeöverskott och uppblåsthet. Örten är et naturligt diuretikum som hjälper till att eliminera överskottsvätska utan att störa kaliumbalansen.

innehåller nästan ett komplett spektrum av vitaminer och mikronäringsämnen inklusive alla B-vitaminer, A, C, D och E som kan hjälpa till att hålla din ämnesomsättning och främja viktminskning. Druvor är naturlig diuretika som hjälper till att förhindra vätska i kroppen och spolar ur toxiner från ditt system på ett snabbt och effektivt.


Alla dessa växtextrakt utgör den fantastiska formeln för vår WaterOut EXTREME. De helt naturliga ingredienserna i WaterOut hjälper dig att eliminera överskott av vätska; gå ner i vikt snabbare och minska svullnader.
WaterOut är marknadens starkaste naturliga diuretikum som erbjuder synliga resultat inom några dagar! Med 8 kraftfulla växtextrakt kommer den att:
   • Spola nästan en tredjedel* överskottsvätska ur kroppen
   • Ingen mer uppblåsthet, svullnad eller puffiness - se smalare på nolltid
   • Gör viktminskning 2,5x snabbare* och optimera fettförbränningen
   • Forma din kropp och minska uppkomsten av celluliter

*[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt med en varierad kost och en hälsosam livsstil.]

Produkter för dig

MINSKAR VÄTSKEÖVERSKOTT
-50%
Specialpris 297,00 kr Ordinarie pris 594,51 kr
Visa produkt
SNABBA RESULTAT
-50%
Specialpris 526,00 kr Ordinarie pris 1 049,04 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-70%
Specialpris 1 130,00 kr Ordinarie pris 3 759,00 kr
Visa produkt