EN DEL GILLAR HETT: 5 saker du inte visste om chili

Antingen hatar du hettan eller så älskar du den - det finns ingen imellan. Men visste du att chili i vetenskapliga studier bevisat hjälpa till vid viktnedgång? Läs för att lära dig mer!

1. Substansen som gör chilin så stark heter ‘Kapsaicin’.

Det är den som får tårarna att rinna samtidigt som du försöker andas naturligt. Ja, om du nu tog för mycket.

2. Kapsaicin är vad forskare kallar termogen substans.

Termogenisk bestyder värme-skapare. De flesta kalorier som vi förbränner, förbränner vi för att bibehålla vår kroppstemperatur. Den minsta ökning i kroppstemperatur betyder att en hel del extra kalorier förbränns i det långa loppet!

3. Kapsaicin har metabolism-förstärkande krafter

En rapport från Critical Reviews in Food Science and Nutrition visade att Kapsaicin inte bara får din mun att brinna, det bränner även kalorier och fett!

4. Kapsaicin har även en otrolig förmåga att stimulera den bruna fettvävnaden

- den goda sortens fettvävnad, den som ökar antalet kalorier du bränner även när du inte är aktiv. Mängden av brunt fett minskar i takt med att vi blir äldre, och det byts ut mot gult fett (japp, du gissade rätt, det är den sämre sortens fettvävnad).

5. Det finns ett sätt att öka kraften av kapsaicin utan att behöve genomlida tårfyllda ögon eller brännskador i munnen.

Du kan ta AdipoSlimkapslar. De innehåller Kapsaicin -  mer av det än du fått i dig om du bara skulle ätit en riktigt stark maträtt!

De innehåller även extrakt från blodapelsin som har bevisat kunna förhindra att för mycket fett lagras och är känd för att sikta på magfettet. AdipoSlim är berikad med ett grönt te-extrakt - för en ännu större ökning av matsmälningen, och vitamin B6 – vilket är avgörande för matsmältningnen!

Produkter för dig

FETTBRÄNNARE MOT MAGFETT
-67%
Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 897,00 kr
Visa produkt
Bränner fett / stärker huden
-50%
Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 598,00 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-78%
Specialpris 749,00 kr Ordinarie pris 3 438,00 kr
Visa produkt