-55%
Kosttillskott med sötningsmedel

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Super Green Mix Drink DUO

20 dagars förbrukning

Den första naturliga super greens drycken med kliniskt uppbackat antioxidant skydd!

Den ultimata drycken med superfoods som innehåller en premiummix av 33 ingredienser. För ett ULTRASTARKT antioxidant skydd mot skadliga fria radikaler!  

  • Vitamin C,  zink och 31 superfoods i bara en drink 

  • Det FÖRSTA supergrönsakspulvret med kliniska bevis  

  • Stöder  fettförbränning 

  • Håller dig fylld av energi

  • Framtagen av nutritionister med bara 10,2 kcal per påse 

  • Uppfriskande citronsmak 

  • Vegan 

10 påsar, 10 dagars leverans

Contents: 1x Super Green Mix Drink DUO 20 bags/20 dagar

Räcker till 20 dagar

19,90 kr / Påse

-55% rabatt
Specialpris 179,00 kr Ordinarie pris 398,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(20 dagars förbrukning)
55% rabatt
398,00 kr
179,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 20 dagars förbrukning varje månad)
64% Rabatt + Fri frakt
 
398,00 kr
143,20 kr
Loading...
I lager
SKU
905114
5.00 2

Det bästa naturen har att erbjuda med bara 1 dryck!

Håller dina energinivåer uppe och förnyar din vitalitet

Super Green Mix Drink har noggrant framtagits för att

Förse en snabb energi- och vitalitets boost

Bekämpa skadliga fria radikaler

Stötta ämnesomsättningen

Öka fettförbränningen

Förbättra blodcirkulationen

Boosta ditt immunförsvar

Stötta & skydda din lever

 33 anledningar till att göra Super Green Mix Drink en del av vardagen!

1 dryck = 5 portioner frukt och grönsaker

I en idealisk värld skulle vi konsumera minst 5 portioner (olika) grönsaker och frukter varje dag. Men i den verkliga världen, särskilt EU, konsumerar 86% av människorna inte de rekommenderade mängderna och äter till och med inte frukt eller grönsaker dagligen alls!

HAR DU INTE TID ATT ÄTA FRUKT?

Denna dryck är ett enkelt sätt att lägga till mer frukt och grönt till din kost, oavsett om du har en fartfylld livsstil, inte har tillgång till färska råvaror eller bara behöver en extra boost.

Den innehåller mjölktistel, klorofyl, dem patenterade blandningen Spectra ™ (en mix av 29 superfoods) med tillsatt zink och C -vitamin - totalt 33 fantastiska ingredienser!

Vad är fria radikaler och varför är de dåliga?

För att göra det enkelt är fria radikaler instabila atomer som kan skada celler i kroppen, bryta ner dem och orsaka bland annat åldrande. Medan de produceras naturligt i din kropp, kan vissa faktorer påskynda deras produktion, såsom rökning, alkohol, stekt mat, stress, sol exponering och så vidare.

Bekämpa oxidativ stress

Det är här antioxidanterna kommer in! De är kemikalier som minskar effekterna av fria radikaler genom att neutralisera dem. De finns vanligtvis i frukt och grönsaker. Vi tog det bästa av dem som grund för Super Green Mix och packade mixen med superkraftfulla antioxidanter!

Super Green Mix Drink gör det lättare att ta in frukt & grönt i dieten

Bara en god citronsmakande dryck per dag!

Denna mix är en fantastisk dryck, laddad med superfoos, för människor som inte gillar att äta mycket mörka bladgrönsaker! Men trots dess namn och färg innehåller den en balanserad blandning av superfoods i alla färger!

HUVUDINGREDIENSEN = SPECTRA™

Den patenterade ingrediensen Spectra ™ levererar en fantastisk blandning av 29 olika frukter, grönsaker och örter som erbjuder olika antioxidativa egenskaper.

OMEDELBART SKYDD

Jämfört med andra liknande drycker på marknaden har Super Green Mix Drink extremt starka antioxidanter och erbjuder en omedelbar skyddande effekt mot fria radikaler, en effekt som varar i 3 timmar!

Det är också den första blandningen med antioxidanter som kliniskt testats och fått dess skyddande effekt hos riktiga människor bevisat. Effekterna på olika typer av fria radikaler och ökad blodcirkulation har vetenskapligt validerats.

Spectra ™ har ett ORAC -värde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) på 4000 enheter , vilket är hur mycket vår kropp effektivt kan använda på en dag och motsvarar (eller något över) 5 portioner frukt och grönsaker.

Kraftfull formula med otaliga fördelar

Superfoods, mjölktistel, klorofyll, vitamin C och zink

Antioxidant effekt - Ingredienser som mjölktistel, vitamin C, zink och de 29 superfooderna i Spectra™ bekämpar skador från fria radikaler och skyddar dina celler från oxidativ stress.

Stöttar immunförsvaret - vitamin C, zink och mjölktistel förstärker kroppens naturliga försvar och stötar ditt immunförsvar varje säsong.

Bättre ämnesomsättning - Många av Spectra™ superfoods stöttar din ämnesomsättning och oxidering av fett.

Fettförbränning - En av ingredienserna i Spectra ™ är ett extrakt av grönt te. Grönt te är en av de mest populära fettförbrännarna på marknaden som stimulerar termogenes (förbränning av fett genom värmeproduktion) och ökar ämnesomsättningen.

Vitalitet och energi - Antioxidanter förbättrar din övergripande vitalitet; vitamin C stöttar produktionen av kollagen i huden (har en anti-aging-effekt) och minskar trötthet och utmattning. Superfoods som grönt te och grönt kaffextrakt ger dig en extra energikick.

Hur man använder Super Green Mix Drink

Denna energigivande superfood dryck med endast 10.2 kcal är drickfärdig på mindre än 1 minut!

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 Super Green Mix Drink.

Steg 1: Lös upp 1 påse Super Green Mix Drink i 250 ml vatten

Steg 2: Lös upp pulvret ordentligt genom att röra om och lsa upp eventuella klumpar, tills det blir en len, grön & delikat drink.

Steg 3: Drick efter måltid, jeöst under morgonen, och njut av energiboosten!

Forskningen bakom drycken

Spectra™, huvudingrediensen i Super Green Mix Drink, är den enda mixen av antioxidanter på marknaden som är baserad på kliniska tester.

Den kliniska forskningen har visat att:

  • Spectra™ minskar koncentrationen av fria radikaler i 3 timmar* omedelbart efter intag.

  • Spectra™ erbjuder ett beprövat skydd mot fem huvudtyper av fria radikaler: peroxyl, superoxidanjon, hydroxyl, singlet -syre och peroxynitrit.

  • Spectra™ ökar kväveoxidhalten med 64%*. Det vidgar blodkärlen för att öka blodflödet till muskler och organ, vilket är avgörande för optimal närings- och syretillförsel till alla celler i kroppen.

De otroliga ingredienserna i Super Green Mix Drink

Aktiva ingredienser

Super Green Mix Drink
Paket (1 enhet)10 påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)40,5 g

Ingredienserper 1 påse%NRV*
Extrakt av mjölktistel500 mg**
Naturligt klorofyll400 mg**
- Klorofylliner8-9,6 mg**
Vitamin C120 mg150
Spectra™100 mg**
Zink10 mg100

*NRV = Näringsreferensvärde | ** = Näringsreferensvärde ej tillgängligt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse

1 påse

En gång per dag

INGREDIENSER 

(Per 1 påse): bärare: akaciagummi, lemon juice concentrate powder, naturlig citronsmaksättning, extrakt av mjölktistel med 2% silymarin 500 mg, naturligt klorofyll 400 mg (klorofylliner 8 – 9,6 mg), kalcium-L-askorbat (vitamin C 120 mg – 150% NRV*), Spectra™ [en mix av extrakt från gröna kaffebär, broccolifrökoncentrat, extrakt av gröna teblad, extrakt av lök, extrakt av äppelskal, acerola fruktextrakt, koncentrat av camu camu frukt, quercetin, koncentrat av tomat, koncentrat av broccoliblommor och stjälkar, acaifruktkoncentrat, koncentrat från gurkmejerot, koncentrat av vitlöksklyfta, koncentrat av basilikablad, koncentrat av oreganoblad, koncentrat av kanelbark, koncentrat av fläderbärsfrukt, koncentrat av morotsrot, koncentrat av mangostan frukt, extrakt av svarta vinbär, extrakt av blåbär, koncentrat av körsbär, koncentrat av björnbör, koncentrat av aroniabär, koncentrat av hallonbär, koncentrat av spenatblad, koncentrat av kålblad, extrakt av tranbär och koncentrat av ätligt brysselkålsgrodd med total ORAC aktivitet 4.000 μmol TE] 100 mg, syrlighetsreglerande: citronsyra, zink glukonat (zink 10 mg – 100% NRV*), klumpförebyggande medel: risfiber, sötningsmedel: sukralos.
*NRV – näringsreferensvärde

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Lös upp genom att röra om ordentligt i  250 ml vatten. Rör om noggrant för att lösa upp eventuella klumpar. Drick efter måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en balanserad och varierad kost. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i denna produkt eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer upp till 25°C.

**Källor:

Chandrasekhar, K., et al. “A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration FULL-SPECTRUM Extract Of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults.” Indian Journal of Psychological Medicine, vol. 34, no. 3, 2012, pp. 255–262., doi:10.4103/0253-7176.106022.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.178