Vackrare kropp på 15 dagar

Lusten att känna sig attraktiv finns nog hos varenda kvinna. Om man vill finputsa sin figur litegrann för att få andra att vända sig efter en när man bär sin nya klänning, då kan man prova använda sig av fyra enkla steg.

Om man följer dessa steg och gör dem en del av sin dagliga rutin i 15 dagar kommer man helt säkert att se resultatet av sin ansträngning. Börja nu och gör din kropp till något andra kommer att avundas!

1. Placera din favoritklänning på en synlig plats

För att behålla motivationen är det bra att alltid ha målet i sikte. Ett tips är att lägga fram sin favoritklänning (eller annat klädesplagg om man föredrar det) på en synlig plats så att du hela tiden ser den. På detta sätt kan man öka chansen att man anstränger sig mer i de resterande stegen.

2. Vatten - det viktigaste för varje viktminskning

De flesta har nog redan hört talas om att man bör dricka mycket vatten för att lättare kunna gå ner i vikt. Genom att dricka tillräckligt med vatten tänker man klarare, arbeta bättre och orkar träna mer, man blir även mindre hungrig. Vattnet fyller magen och så det dämpar aptiten och önskan att äta.

3. 8 timmars sömn = viktigt

Ett minskat antal timmars sömn, medvetet eller inte, har negativa effekter på hela kroppen. Vår kropp hamnar i kris och håller sig fast vid de kilon vi vill bli av med. När vi sover mindre ökar hungern, energiintaget ökar och man börjar växa på bredden. Så gå och lägg dig i tid och ge kroppen de 8 timmars sömn den behöver för att den ska fungera med maximal effektivitet! (Dessutom ser man ju fräschare ut efter en god natts sömn 😉)

4. Ta farväl av fett och kalorier med hjälp av BootBurn Strong Intensive och SlimJOY kapslar

När det gäller att gå ner i vikt är det viktigt att minska mängden kalorier som konsumeras. SlimJOY kapslar blockerar fett och socker från att tas upp av kroppen och dämpar aptiten. BootBurn INTENSIVE är en dryck som gör din kropp till en fettförbänningsmaskin.

Fördelarna med SOS-paketet:

  • Minskar absorptionen av sockerarter och fett markant - upp till 54%* respektive 58%*! Detta tack vare den patenterade ingrediensen ID-aLGTM.
  • Förbränner 5,7%* mer fett - även under vila.
  • Förhindrar fettansamling
  • Minskar kaloriupptaget
  • Stimulerar sköldkörtelns funktion
  • Ökar ämnesomsättningen

Forma din kropp på 15 dagar! Börja nu!