Produkten som tillåter synd, utan att få dåligt samvete

Vet du vad som är det bästa inom viktminskning just nu? Vassleprotein. Något annat? Fiber och prebiotika. Självklart är produkten kalorisnål med låga halter av socker och fett. Och vad är det bästa? En mäktig kombination av - en proteinrik och fiberrik produkt med smak av hasselnöt.

3 stora plus med Shake'n'Shape:

+ Perfekt när du har bråttom, för att snabbt bli av med hunger och småätandeDen bästa och blandningen för din kropp som mellanmål: en utsökt Shake med smak av krispiga hasselnötter. Kan kombineras med frukt för att ge dig en snabb, smidig, mättade och balanserad måltid när du har bråttom.
++I samband med träningen för optimal regenerering och snabbare förbränning av kalorierDen bästa blandningen som din kropp behöver för att ladda om, stärka muskler och påskynda ämnesomsättningen efter träning - och med bara 105 kalorier!
+++När du behöver något som ger resultat på formen och inte bara vågen!Den bästa produkten för alla som försöker få ut så mycket från träningen som möjligt. Mätta dina muskler, påskynda kaloriförbränningen ytterligare och forma din kropp!

För dig som inte jublar när du hör ordet "träning"

Oavsett hur ofta du tränar, är Shake'n'Shape en läcker synd som gör att du inte behöver ha dåligt samvete. Proteiner som utgör mer än hälften av pulvret, och fiber som tar upp ytterligare 16%, kommer att användas av din kropp för regenerering och rengöring, inte för förvaring.

För de vars träning är en del av vardagen

Belöna dig själv för din ansträngning under träning och se till att kroppen omedelbart får det protein som den behöver direkt efter träningen. Om kroppen inte får protein av hög kvalitet, kommer den istället att stjäla dem från musklerna istället. Och all ansträngning kommer att vara förgäves: din ämnesomsättning kommer att minska, dina kalorier kommer att minska och din viktminskning kommer bli tuffare. 

7 skäl till att välja Shake'n'Shape

 • Shake'n'Shape har lika mycket protein som 2 stora ägg, 2/3 av en laxfilé eller en halv liter mjölk. Mixa 16 gram protein i en drink, snabbt och effektivt.
 • Lågt kaloriinnehåll (endast 105!) Ger en omedelbar mättnad (alternativt före, efter eller under träning).
 • På grund av kombinationen av vassleprotein och kaseinprotein erbjuder den omedelbar mättnad som varar längre (vilket förhindrar småätande), samtidigt som den ger omedelbar muskelregenerering efter träning.
 • Högt inulininnehåll (ett vattenlösligt fiber från cikoriarötter) stödjer balansen i vår tarmmikrobiota (mikroflora), och ger därmed god funktion i tarmen och kroppen i allmänhet.
 • Innehåller vitaminer som ökar dina energinivåer
 • På grund av dess höga proteininnehåll påskyndar det ämnesomsättningen. Detta inträffar på grund av de termiska effekterna av mat, vilket helt enkelt betyder att kroppen behöver mycket mer kalorier för matsmältning och bearbetning av protein än för fetter eller kolhydrater/socker (termisk effekt visar hur mycket av de totala kalorierna som konsumeras för matsmältning: 2-3% för fetter, 6- 8% för kolhydrater och 25-30% för protein).
 • Läcker, näringsrik måltid och lätt att använda - blanda den med vatten och njut!
 • Vi har också lagt till 5 ingredienser som ytterligare stöder dess prestanda:
  • L-karnitin - för snabb förbränning av fett
  • Ett enzymbromelain - hjälper dig att ytterligare smälta protein-intaget
  • Grönt kaffe - hämmar absorptionen av socker från maten
  • Koenzym Q10 - den kraftfulla antioxidanten som skyddar våra fettförbrännande celler (mitokondrier)
  • Hyaluronsyra - som håller vävnader återfuktade i hela kroppen, mest känt som ett ämne som ger finare och spänstigare hud.

Modella il tuo corpo e dimagrisci con:

Shake'n'Shape

Sudati i chili, e goditi queste concessioni!

Produkter för dig

APTITKONTROLL
-44%
Specialpris 139,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
Visa produkt