Med Slimmiccino i paradiset

”När jag öppnade påsen med Slimmiccino blev jag förvånad - det luktade så gott, så frestande, söt och tilltalande!”

Vår Slimmiccino har övertygat många kaffeälskare och det av goda skäl - den luktar gott, smakar gott och samtidigt hjälper till att hålla formen. Och det är inget vi bara hittar på - våra nöjda kunder kan bekräfta detta! Läs vidare för att ta reda på vad de har att säga om vår produkt...

Andrea är mållös

”Som kaffeälskare lämnade min första upplevelse med Slimmiccino mig uppriktigt mållös, jag trodde inte att det skulle smaka kaffe, att det skulle smaka som allt annat än kaffe, men där hade jag helt fel - smaken var fantastiskt!”

”Jag föredrar att dricka det varmt men det passar också bra som iskaffe, särskilt på varma sommardagar. Jag har en mycket högt tempo i livet, så snabb tillredning betyder mycket för mig. Därför älskar jag kaffe man kan ta med. Det hjälper mig också att fokusera och koncentrera mig och att hålla en hög energinivå. Jag skulle rekommendera det utan att tveka!”

Monica älskar doften och att bli bortskämd

”På grund av det höga tempo jag lever mitt liv i började jag känna mig allt mer energilös. Inte ens en god natts sömn kunde få mig att känna mig pigg. Jag kunde knappt komma ihåg senast jag vaknade med ett leende och kände mig utvilad.”

”Eftersom jag gillar att skämma bort mig själv med kaffe och mjölk varje morgon gjorde det mig väldigt exalterad när jag hittade Slimmiccinon som helt ersätter kaffets smak och doft. För den doftar verkligen fenomenalt!”

”Nu känner jag mig både fysiskt och mentalt beredd på dagen snabbare. En annan stor fördel är att pulvret är packat i portionspåsar, så jag kan enkelt lägga en i väskan och ta med dem vart som helst. Sjukt praktiskt!”

Tiasa känner sig fokuserad och full av energi

”När jag öppnade påsen med Slimmiccino blev jag förvånad - det luktade så gott, så frestande, sött och tilltalande! Jag tillredde den första koppen och smaken gjorde mig verkligen inte besviken. Jag är van vid kaffe från olika tillverkare, från världens alla hörn och smaken av Slimmiccino är faktiskt en av de bästa. Kaffesmaken är inte så stark, det är snarare en blandning av aromer som kompletterar varandra perfekt.”

Vanligtvis dricker jag mitt kaffe på morgonen följt av ännu en kopp senare på dagen, men eftersom jag använder Slimmiccino är det inte längre nödvändigt tack vare med guarana; en av huvudingredienserna. Jag gillar också att Slimmiccinon gör att jag inte känner mig lika tung som vanligt kaffe.”

”Nu känner jag mig fräsch, fokuserad och full av energi, hela dagen.”

Vad exakt gör Slimmiccino?

Med en extraordinär blandning av kaffe, cikoriainulin, garciniaextrakt, grönt kaffeextrakt och guaranaextrakt kommer den att:

  • hämma aptiten och hungerattacker
  • förhindra bildandet av nytt fett
  • ge en långvarig energikick - utan koffeinstinnet

Produkter för dig

FETTFÖRBRÄNNANDE KAFFE
-50%
Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 398,00 kr
Visa produkt