Hur man förhindrar att lägga på sig kilon under jul och nyår

Jul och ledighet, den bästa tiden på året. Eller? Nog är det något särskilt med alla julfester, familjemiddagar och annat som högtiden bringar, de har även en annan sak gemensamt: mängder av onyttigheter

Börjar magen redan expandera? Ingen fara. Nu kan du faktiskt äta den där godbiten framför dig och samtidigt behålla formen. För att njuta av alla festliga onyttigheter utan att gå upp flera kilon, håll dig till dessa gyllene regler..

1. Fortsätt röra dig

Vi proppar oss fulla med mat, ser på Kalles jul och myser, och där emellan är det lätt att vi slöar till. Även om tiden stundtals kan verka stå stilla så är det viktigt att du inte gör det.

Se till att komma upp, stretcha och gå på små (inomhus-) promenader varje timme. Detta ökar cirkulationen och ser till att matsmältningen försätter arbeta, så att du kan bränna kalorier utan större ansträngning.

2. Ät innan du går ut

På så vis, kommer du inte känna behov av att slänga i dig skräpmat så när du är ute. Att hoppa över måltider är aldrig bra - hungern slår tillbaka så småningom, vilket pressar dig till att äta mer än normalt.

3. Ät mindre och oftare

Fördela dina måltider över dagen för att undvika att äta för mycket. På så vis håller du dina nivåer av blodsocker jämna och gör bättre väl. Som resultat kommer du i det långa loppet kunna gå ner i vikt och dessutom hålla en lägre vikt mycket enklare.

4. Drick mer vatten och mindre alkohol

Se till att alltid vara hydrerad. Ibland kan du känna dig hungrig när det egentligen är vätska som är vad du behöver. Drick vatten under hela Dagen och särskilt innan måltiderna. Ett eller två glas vatten innan lunch och middag ser till att minska antalet kalorier du äter och igen, hjälper dig att gå ner i vikt snabbare och lättare. Ta det lugnt med alkoholen, ju mindre desto bättre.

5. Planera i förväg

Om du ska ha bjudning hos dig, försök att ha nyttigare mat och snacks. Om du går bort, ta med dig mat. Så om du skulle börja knapra på någon mellan måltiderna så är det grönsaksstavar med dip istället för chips.

För att göra detta ännu enklare för dig så kan du lägga till en stark kapsel för effektiv matsmältning. AdipoSlim XXL kommer att möjliggöra::

-          Att hålla suget under kontroll,,

-          Bränna kalorier effektivare

-          Omvandla kalorierna till energi istället för fett.

Mindre börda, bättre resultat. Den bästa klappen du kan tänka dig. Du kan skaffa den här::