image

10 tips för att gå ner i vikt inför sommaren 2023

Användbara tips för att nå viktmålen lagom till sommaren. Motion, kost och självomsorg har alla en viktig roll – läs vidare för att ta reda på mer!

Läs mer
image

Hur toxiner från miljön gör oss feta och hur äppelcider kan hjälpa

Vikten av rening (detoxing) har aldrig varit så tydlig. Forskare visar oro.

Läs mer
image

Věra: "Jag gick ner massor i vikt på bara veckor!"

Věra är 37 år, mor och hemmafru, har länge tragglat med vikten hon gick upp under graviditeten med sin son och längre än så med bristande energi och ork. Sedan barnsben har hon haft problem med sköldkörteln, vilket inte gjort saken bättre.

Läs mer
image

Vid viktnedgång är kalorier viktigt!

Du har säkert redan hört talas om 80:20-regeln. Denna regel gäller för viktminskning och innebär att  en framgångsrik viktnedgång beror 80% på vår kost och (endast) 20% av träning. Blev du förvånad över detta? Läs vidare.

Läs mer
image

10 anledningar till att du inte går ner i vikt

Varför går jag inte ner i vikt trots alla mina ansträngningar? Här tar vi en titt på potentionella orsaker som kan göra viktresan extra tuff!

Läs mer
image

Lucie: "Jag har gått ner 24 kg!"

Lucie, 30, har försökt att gå ner i vikt under en väldigt lång tid men utan några resultat. "Jag har kämpat med övervikt hela mitt liv! Endast drastiska dieter har hjälpt mig gå ner i vikt, men jag gick alltid upp i vikt så fort jag slutade med dieten...

Läs mer