image

Du kan aldrig föreställa dig hur många som försöker gå ner i vikt just nu!

Karin har upptäckt hemligheten för att bränna fett snabbare. Läs intervjun för att ta reda på hur hon lyckades med sin viktresa!

Läs mer
image

Har du hört talas om kronärtskockseffekten?

Visste du att kronärtskocka kan hjälpa dig att gå ner i vikt? Den här artikeln hjälper dig att upptäcka hur du kan utnyttja kronärtskockans kraft för att få fart på viktminskningen.

Läs mer
image

Cheesecake med granatäpple

Cheesecake kan göra på många olika sätt - somliga nyttigare än andra. Här kommer ett recept som innehåller färre kalorier men ändå lika oemotståndlig. …

Läs mer
image

Varför det är dags att lägga bort sockret

Det är ett faktum: vi äter för mycket socker. Att reducera detta intag borde prioriteras. Varför? Jo, för ett överdrivet intag av socker kan ha en negativ effekt på vårt välmående. Det är ett av de största hoten mot vår hälsa då det kan leda till övervikt

Läs mer
image

Luci: "Jag har fått de resultat jag alltid drömt om och mår bättre än någonsin"

Luci gillar att röra på sig och har sprungit varje dag sedan hon var liten. Dessutom klättrar hon och gör yoga. Läs vidare för att ta reda på mer om hennes viktresa med Slimmiums produkter!

Läs mer
image

Sätt viktmål som borgar för framgång istället för misslyckande

Det är lätt hänt att sätta viktmål som borgar för misslyckande redan från starten. Här kommer några tips för att sätta bättre mål på viktresan!

Läs mer