image

Věra: "Jag gick ner massor i vikt på bara veckor!"

Věra är 37 år, mor och hemmafru, har länge tragglat med vikten hon gick upp under graviditeten med sin son och längre än så med bristande energi och ork. Sedan barnsben har hon haft problem med sköldkörteln, vilket inte gjort saken bättre.

Läs mer
image

Riccardo: "Jag skäms inte över att visa upp mig längre!"

Det gör oss så glada att kunna dela ännu en berättelse om framgång... Den här gången handlar det om Riccardo, en av våra lojala kunder som valt att dela med sig till oss av sina erfarenheter om hur det gick till att gå ner i vikt, återfå ett glatt humör o

Läs mer
image

Cécile: "Jag var mindre svullen redan första veckan, särskilt kring magen!"

"Jag brukade älska min kropp men under åren har den förändrats. När jag gick upp i vikt började jag ogilla bland annat min mage."

Läs mer
image

Känslomässigt ätande- 6 tips på att övervinna det

Vill du göra en räd i kylskåpet efter en dålig dag eller när du känner dig nere eller bege dig till butiken för chips & godis? Du är inte ensam! Maten vi älskar frammanar tröst -  men bara tillfälligt,  eftersom denna tröstande mat ofta leder oss in i en

Läs mer
image

Därför är minskat vätskeöverskott det lättaste sättet att gå ner i vikt

Har du tränat ett tag och ändå rör sig inte vikten ur fläcken? Känner du dig uppblåst eller svullen? Det beror antagligen på att din kropp håller på för mycket vätska – så kallad vattenvikt.

Läs mer
image

Manuela: “Jag gick ner 24 kg på 3 månader!”*

"Jag heter Manuela och är 20 år gammal. jag arbetar som kosmotelog vilket har hjälpt mig under min viktnedgångsresa eftersom jag har en bakgrund inom näring och cellulitbekämpning. Ändock var det här mitt första försök till att själv gå ner i vikt."

Läs mer