En stor fettförbrännande upptäckt: Aktivera brunt fett!

Försöker du leva hälsosammare och bli av med några extra kilon? I sånt fall har du nog koll på att du behöver skippa lite fett. Men visste du att inte allt fett är detsamma?

Vi tar en närmare titt... 

[På bilden: Vänster - vit fettcell, höger - brun fettcell.]

Typer av fett 

Det finns helt enkelt två typer av fett i våra kroppar.  

Vitt fett är det fett som byggs upp när du har ett intag av extra kalorier och det är gjort av stora lipider. Det mesta av fettet i vår kropp är vitt fett och lagras främst i buk, höfter och lår. Detta är det fett vi vill bli av med.

Brunt fett är den typ av fett som bränner energi och kalorier. Till skillnad från vitt fett består brunt fett av mitokondrier, som bryter ner socker och vitt fett för att skapa energi. Detta är det fett vi vill aktivera.

Forskare brukade tro att brunt fett bara finns hos nyfödda, vilket hjälper dem att reglera sin kroppstemperatur i avsaknad av kroppshår och frossa och att det försvinner senare vid vuxen ålder. För mer än ett decennium sedan visade forskning dock att vuxna också kan producera brunt fett. 

Hur fungerar brunt fett?  

Bunt fett innehåller mycket mer mitokondrier - mycket mer "motorer" som bränner kalorier för att producera värme. Flera studier har visat att exponering för kyla ökar mängden brunt fett och därmed ökar kaloriförbränningen.  

Kan brunt fett hjälpa dig att gå ner i vikt? 

Genom att aktivera brunt fett aktiverar du din inbyggda kupévärmare - Brunt fett fungerar som en naturlig termo-brännare. När du känner dig kall och du fryser, stimulerar du ditt bruna fett för att producera värme - Vilket i sin tur bränner vitt fett. 

Tyvärr har vuxna bara mycket små mängder brunt fett kring nacken, nyckelben, njurar och ryggmärgen och denna mängd minskar med åldern.

Dessutom har överviktiga människor vanligtvis mindre brunt fett än magra människor som tränar regelbundet.

Lyckligtvis kan brunt fett också stimuleras på andra sätt.

Hur aktiverar man brunt fett?  

I framtiden är det möjligt att det kommer finnas nya sätt att utnyttja brunt fett i kampen mot fetma, men vi är glada över att kunna erbjuda en innovativ viktminskningsprodukt som kan hjälpa kroppen att bli den fettförbrännande maskin den en gång var. 

Introducerar: AdipoSlim EXTREME.  

Bekämpa vitt fett med brunt fett med hjälp av AdipoSlim EXTREME 

Alla huvudingredienser i denna revolutionerande fettförbrännare kan aktivera brunt fett, vilket innebär att vi kan spendera upp till 500* extra kalorier per dag, enligt endokrinolog Dr Med. Aaron Cypess. 

Det fantastiska med den förbättrade, 30% starkare formeln, är att en klinisk studie med 30 överviktiga personer faktiskt visade att efter 12 veckors användning av tillskottet, utan att ändra något annat, förlorade de i genomsnitt 3 kg, sänkte BMI ( 1,1 enheter i genomsnitt ) och minskade midjemått och höftomkrets i genomsnitt med 7,5 cm* respektive 6 cm*.

*Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från de som beskrivs på webbplatsen.

Produkter för dig

FETTBRÄNNARE MOT MAGFETT
-67%
Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 897,00 kr
Visa produkt