10 anledningar till att du inte går ned i vikt

Varför går jag inte ner i vikt trots alla mina ansträngningar? Här är en lista med de potentionella skurkarna som ofta gör viktnedgången extra tung!

1. Du kanske äter mer än du tror

Ibland inser du inte hur mycket du äter. Även om du äter sunt, om du äter mycket mer än du förbränner, blir det extra tufft för dig att gå ner i vikt.

För att ta reda på om detta är fallet kan du prova en av alla mobilappar som finns för att spåra vad du äter.

2. Du äter inte tillräckligt med protein

Protein är mycket viktigt när man försöker gå ner i vikt. Proteiner hjälper till att reglera aptiten.

Om du har problem med att hålla aptiten under kontroll kan du försöka integrera mer protein i din diet med Shake'N'Shape.

(Finns även i 2 andra otroligt goda smaker som du hittar HÄR!)

3. Du kanske inte tränar musklerna tillräckligt

Genom att träna dina muskler bygger du muskelmassa och förbränner fett samtidigt.

Om du har svårt att träna kan du besöka SlimJOYs Online-gym och ta L-Carnitine Pure 1000 medan du tränar för ännu snabbare och effektivare resultat + mer energit!

4. Du får inte tillräckligt med sömn

Studier visar att dålig sömn är en av de viktigaste riskfaktorerna för fetma. Vuxna och barn som sover dåligt har 55% respektive 89% högre risk att bli överviktiga.

För att förbättra din sömn och bränna mer fett medan du sover, prova NightBurn EXTREME!!

5. Din kropp bär på onödig vätska

Detta är ett vanligare problem än många anar och dessutom har även unga kvinnor problem med vätskeöverskott i motsats till vad de flesta trodde. Om kroppen är fylld med onödig vätska bromsas viktnedgången avsevärt! De vanligaste områdena är ben och fötter. Dock leder vätskeöverskott även till svullnader kring magen och ansiktet, särskilt kring ögonen.

Prova WaterOut EXTREME för en 10 dagars effektiv reducering av svullnad, vätskeöverskott och uppblåsthet.

6. Du har svårt för att slappna av

Kortisol - stresshormonet - påverkar vår fettlagring. En studie av University College London har visat att personer med höga kortisolnivåer tenderar att ha ett högre BMI.

Om du misstänker att viktnedgången går segt på grund av att du inte kan slappna av och andas, prova en kopp lugnande ört-te (med bl.a. pepparmynta, citronmeliss, apelsin och humle!).

7. Du dricker kalorierna

Minska ditt kaloriintag drastiskt genom att eliminera sockerhaltiga drycker.

Problemet med sockerhaltiga drycker, som med alla sockerhaltiga livsmedel, är att de stimulerar utsöndringen av större mängder dopamin, och därifrån bildas en ond cirkel. Forskning har till och med visat att socker har en högre beroendefaktor än kokain.

Försök att byta ut söta drycker mot annat som citronvatten, gurkvatten, grönt te och kaffe.

8. Din ämnesomsättning är långsam

Ju högre din ämnesomsättning, desto fler kalorier bränner du och desto lättare är det att gå ner i vikt. En hög ämnesomsättning kan också ge dig mer energi och vitalitet.

Ge din ämnesomsättning med hjälp av Slimmiccino som kommer att kicka igång ämnesomsättningen, förbränna fett och öka energinivåerna!

9. Du har nått en platå

Om viktnedgången står helt still betyder det att du måste ändra något. Tipsen ovan kan hjälpa dig: minska stress, träna muskler om du inte redan gör det, äta mer protein, öka din ämnesomsättning, ge upp söta drycker och sova mer.

Men vad du än gör: ge inte upp!

10. Du kanske bara behöver mer tålamod

Allas viktresa är annorlunda. För vissa går det snabbare, för andra långsammare. Men genom att hitta olika hjälpmedel som passar dig, äta en balanserad diet, motionera varje dag och hitta de produkter som passar dig kommer du att gå ner i vikt snabbare!

Följ det kompletta SlimJOY-programmet för att påskynda resultaten av dina ansträngningar!

Produkter för dig